Ensimmäiset kalenterit lisätty

Mikä yhdistää ArcticStartup-blogia ja Helsingin Vihreitä? Pienen haeskelun jälkeen löysin, että kumpikin niistä julkaisee tapahtumia iCalendar-formaatissa. Hienoa! Lisäsin ne tietenkin ylläpitämääni Helsinki-kalenteriin. Samalla kategorisoin nuo kalenterit tekniikka- ja politiikka-kategorioihin, jolloin tuosta yhteisestä Helsinki-kalenterista voi saada erilaisia “näkymiä” kategorioiden mukaan.

Noita kalenterilähteitä ylläpidetään muuten viime viikkoina myrkyn silmään joutuneessa delicious-palvelun helsinkievents-linkkilistalla. Myrskyn silmässä se oli siksi, koska palvelu on joutunut Yahoo!:n lopetettavien palveluiden listalle. Vaikka elmcity-projekti käyttää delicious-palvelua, ei se onneksi ole siitä riippuvainen.

Nyt etsimään lisää kalentereita.

This entry was posted in kalenteri. Bookmark the permalink.

One Response to Ensimmäiset kalenterit lisätty

  1. Kiitos linkityksestä Helsinki-kalenteriin! Tällainen kannustaa pitämään oman kalenterin aina ajan tasalla. T, Maaria Haikarainen, toiminnanjohtaja, Helsingin Vihreät

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>