Viinikoodi nyt Android Marketissa, jes!

Laitoin äsken uusimman version Viinikoodi-ohjelmasta Android Marketiin (jes!). Linkki ohjelman Android Marketin websivulle on tässä. Kaikki meni sutjakkaasti ja se on myös heti asennettavissa sieltä ilman mitään odotuksia.

Julkaisin Android Marketissa ensimmäistä kertaa. Koko prosessi oli hyvin suoraviivainen ja selkeä. Jotta marketissa voi julkaista, on ensiksi maksettava 25$ pääsymaksu (~18€). Se ei kauheasti rokota lompakkoa, kun se pitää tehdä vain kerran. Tämän jälkeen voi laittaa ohjelmia jakoon niin paljon kuin ehtii. Developer sivuilta klikataan “Upload Application” linkkiä ja esiin tulevalta webbisivulta ladataan julkaistava ohjelma, screenshotteja, eri kokoisia promokuvia, kirjoitetaan pitkä ja lyhyt kuvaus ohjelmasta ja omat yhteystiedot. Siinä se!

Kokeilin ensimmäistä kertaa myös latausta suoraan tuolta Android Marketin Viinikoodi-ohjelman websivulta ja ohjelma todella tulla tupsahti kapulaan, kun oli läppäriltä klikannut “Install”. Kätevää!

This entry was posted in Uncategorized, Viivakoodi. Bookmark the permalink.

4 Responses to Viinikoodi nyt Android Marketissa, jes!

  1. Pingback: Viinikoodin bugifiksi | Inboksi

  2. Pingback: Nokia, Mikrosoft ja Viinikoodi | Inboksi

  3. Mahtavaa! Latasin heti sovelluksen, mutten ole vielä päässyt käyttämään sitä tositoimissa. Sivupolkuna tästä sinun projektista, minä sain yleiskäyttöisestä viivakoodinlukijasta idean yleiskäyttöisen “Ota valokuva ja lähetä se paikkatietojen kera haluamaasi veppipalveluun” -aplikaation tekemisestä. Olen nyt käynnistänyt avoimen speksausvaiheen.

    http://muistio.tieke.fi/mobiiliclient

  4. Jaakko says:

    Kieltämättä tuollainen yleinen “Ota valokuva ja lähetä se paikkatietojen kera haluamaasi veppipalveluun” toimisi aika monessa palvelussa. Siinä on vähän samaa kuin joissakin mikrobloggaussovelluksissa (Twhirl, Seesmic,Gravity, StatusNet Mobile,..), jotka mahdollistavat päivityksien lähetyksen muihin kuin Twitter-palveluun. Noilla sovelluksilla voi päivitellä Twitter:n lisäksi eri palveluihin kuten identi.ca/status.net ja wordpress.com, koska ne ovat implementoineet twitter API:n.

    Kuvien julkaisuun sijaintidatalla varmaan löytyy sopivaa speksipohjaa, jota kannattaa tsekata. Heti tuli mieleen AtomPub (http://bitworking.org/projects/atom/rfc5023.html) ja Google Buzz:llä on aika monipuolinen standardipohjainen API (http://code.google.com/intl/fi/apis/buzz/).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>