Android Marketin tilastot parantuivat

Android Marketin sovelluskehittäjälle näkyvät tilastot omista ohjelmista parantuivat vastikään. Aiemmin tietoa sai pelkästään siitä kuinka monta latausta kaikenkaikkiaan on tehty ja kuinka monessako puhelimessa ohjelma ovat yhä asennettuna. Myös arviot , kommentit ja virheraportit näkyi Marketissa.

Nyt uutena lisänä on mahdollista nähdä hieman tarkemmin missä ja minkälaisissa puhelimissa sovellus hyrrää. Viinikoodin muutaman kuukauden lataushistoria näyttää tälläiseltä aikajanalta.

Viinikoodi näyttää olevan asennettuna lähinnä uudempiin Android 2.2 ja 2.1 version puhelimiin.

Puhelinmalleista Samsung Galaxy S näyttää olevan selvä ykkönen. Hyvä niin, koska oma puhelinkin on tuo ja ymmärrettävästi sitä on aika kattavasti testattu juuri tuolla mallilla.

Lisäksi tilastot näyttävät missä maissa ohjelman käyttäjät ovat ja mitä kieltä he puhuvat. Ymmärrettävästi Suomi on korkealla tuolla listalla, mutta näyttäisi ohjelmaa ladatun muualtakin. Kaukaisin on Vietnamista asti, vaikka ohjelmasta löytyy Marketissa ainoastaan suomenkielinen selostus. Varsinainen ohjelma on kyllä käännetty englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

This entry was posted in Android. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>