Jos Microsoft:kin niin miksei botsbot:kin

Mitä isot edellä sitä pienet perässä eli tässä jatkoa tälle erikoiselle kiinnostukselle integroida näitä identiteettisysteemejä botsbot.com sivuille. Nyt kun Microsoft:kin on ilmaissut tukeaan OpenID-tunnistautumiselle, niin ajattelin että tokihan botsbot.com myös tähän kelkkaan lähtee mukaan.

Eli tästä päivästä lähtien voit linkata oman botsbot-käyttäjätunnuksesi OpenID-tunnukseesi omalta sivultasi ja uudet käyttäjät voivt rekisteröinnin yhteydessä käyttää omaa OpenID-tunnusta rekisteröinnissä.

Käytin olemassa olevaa Simple OpenID PHP Class-kirjastoa tässä ja olen testannut sitä omalla tunnuksellani, joka on sama kuin tämän blogin osoite, joka puolestaan käyttää hyväkseen myopenid.com palvelua.

This entry was posted in Uutisia. Bookmark the permalink.

3 Responses to Jos Microsoft:kin niin miksei botsbot:kin

 1. Antti says:

  Etsin juuri suomalaisia sivustoja, jotka ovat ottaneet OpenID:n käyttöön ja törmäsin Botsbotiin. Yritin logata sisään OpenID:llani, mutta ei onnistunut..
  Kokeilin paria muuta paikkaa, jotka taasen toimi.. Millaisia kokemuksia muilla on?

 2. Jaakko says:

  Joo, tuo loggaaminen ei onnistu, vaan olen tehnyt sen siten että voi rekisteröinnin yhteydessä linkata openid:n botsbot-käyttäjätunnukseen. Lisäksi on mahdollista myös myöhemminkin linkata oma OpenID-tunnus botsbot-käyttäjätunnukseen.

  Se on ehkä enemmän OpenID-mäisempää, jos tuohon voisi vain logata suoraan OpenID:llä ja käyttäjälle tulisi täten automaattisesti OpenID-tunnuksella myös botsbot-tunnus. Pitänee lisätä tämä jossain vaiheessa.

 3. Antti says:

  Se, että voisi logata pelkällä OpenIDllä tekisi elämän helpoksi. Ja saisi potentiaalisesti uusia käyttäjiä saitille(jos/kun OpenID yleistyy).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>