Mitä ihmettä

Terve! Nimeni on Jaakko Rajaniemi ja tämä blogi liittyi aiemmin lähinnä botsbot.com palveluun, jota olen nikkaroinut 2005 alkaen. Tässä blogissa oli tapana kertoa uusimpia virityksiä, joita olen tuonne saitille tehnyt ja yleensäkin bluetooth:n ja sbottailun* hämmentävästä maailmasta. Uusien ominaisuuksien viritteleminen botsbot-palveluun on sittemmin hieman hiipunut, vaikka sbottailu-harrastus on yhä aktiivista kuin alkuikoina. 2009 blogin nimi muuttui Inboksi:ksi ja aloin kirjoittamaan hieman laajemmin itseäni kiinnostavista mobiili- ja web-maailmanasioita.

Lisäksi kiinnostuneille tiedoksi, että asustelen Vanhankaupunginkoskella Helsingissä vaimon ja lapsen kanssa. Vuonna 2011 olin Apps4Finland-kilpailun projektipäällikkö. Sitä aiemmin olin työskennellyt Nokialla ja Nokia Siemens Networksillä pitkään. Nyt työskentelen Helsingin kaupungilla kaupunkilaisten palautejärjestelmiä parantamassa ja osallistun CitySDK nimiseen EU-hankkeeseen.

Kaikenlaisen palautteen voi antaa joko suoraan blogiin (suosittelen) tai sähköpostiin osoitteeseen jaakko piste rajaniemi gmail piste com.

PS: Jos tiedät vierailunarvoisi hampurilaispaikkoja niin kertokaahan. Hampurilaiset ovat lähes yhtä lähellä sydäntäni kuin sbottailu.

* Botsbot.com on mobiilipalvelu, jossa käyttäjät voivat sbottailla muita bluetooth laitteita. Botsbot kännykkäsofta rekisteröi ajan ja paikan missä bluetooth laite sbotattiin. Käyttäjät voivat lähettää mobiilisoftalla tiedot tuonne botsbot.com palveluun jolloin muut voivat seurata keheen he maailmalla sattuvat törmäävään missäkin. Lue lisää täältä.

Voit myös kokeilla palvelua! Se on auki ihan kaikille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>